Üretim Tesislerimiz

Ana Sayfa Üretim Tesislerimiz

DOĞANIN SİHİRLİ ELİ:
ORGANİK MEYVE BAHÇELERİNDEN ORGANİK MEYVE SUYU

Sonsuz şifa kaynağı olan doğanın ruhunu ve özünü cömertçe sunduğu meyve bahçelerinin gelecek nesillerimiz için bekçisiyiz. Bu sorumluluk ruhu ile Adana bölgesinde 200 Hektarlık bir arazinin ağaçlandırılması işlemiyle ilk kıvılcım başlamıştır. Doğanın gülümsemesi ile meyvenin en doğal halini sunarak patentli olarak bir isim kazandık: 'NAR VADİSİ' adlı bu arazimizde organik standartlara uygun tarım yapılmasının yanı sıra biyodinamik görüşe sahip olan Demeter Standartlarına göre de tarım yapılarak nar meyvesi yanısıra kayısı, çilek, domates, havuç gibi bir çok meyve ve sebze ile biyoçeşitlilik sağlayarak en temel kaynaklarımız olan su, toprak ve doğayı korumayı hedef bildik. Hedefimizi büyütme prensibimizle elmanın cenneti olan Niğde bölgesinde 500 Hektarlık arazi üzerine kurulan bahçelerde elma, armut, şeftali, kayısı gibi meyveleri hassas özenle yetiştirirken, vişne diyarı olan Afyon ve Eskişehir Bölgelerinde de 1300 Hektarlık arazi üzerine vişne başta olma üzere elma, armut, şeftali, kayısı gibi bir çok meyvenin hasatına başlanmıştır. Bugün itibariyle 2500 Hektarlık araziden daha önemli olanı ise, lezzetli, doğal ve zengin hammadde kaynağına sahip birçok çiftçi ve üreticiye de önderlik etmekteyiz.

Niğde

Türkiye'nin elma, üzüm ve kayısı gibi birçok meyve ve sebze yetiştiriciliğinde öncü tarım ilimiz olan Niğde'de kurulmuş, Göknur'un ilk üretim tesisidir. Tesis, Kayseri Karayolu üzerinde bulunmakta, Kayseri Uluslararası Havalimanına 100 km, Türkiye'nin en büyük limanlarından biri olan Mersin Limanına 180 km mesafede olup, 200.000 m2 'lik arazi üzerinde 30.000 m2 kapalı alana sahiptir. Berrak, püre ve kırmızı ürünler olmak üzere aynı anda 3 değişik meyve veya sebze işleyebilmektedir. Atıklarından organik gübre, buharından elektrik, hurdasından varil üreterek kaynakları en yüksek verimle kullanan, çevre dostu bir tesistir.

Afyon

Çivril yolu üzerinde 500.000 m2 alan üzerinde 17.000 m2 kapalı olan içerisinde bulunan; berrak ürünler, püre, kırmızı ürünler ve narenciye olmak üzere 4 ayrı üretim hattına sahip, Dünyanın en fonksiyonel, en yüksek kapasiteli ve en modern tesisi olma özelliğine sahiptir. Tank deposu, kuru ve donmuş depoları ile 10.000 ton ürün depolamaktadır. Tesisin bulunduğu Çivril, Türkiye'nin en büyük elma yetiştiricileri olan Isparta, Eğridir, Antalya üçgenindedir. Vişne ambarı olan Afyon il sınırları içerisindedir. Diğer bütün meyve ve sebzeleri en fazla 300 km'lik bir alan içerisinden temin edebilmektedir.

Adana

Kozan Organize Sanayi Bölgesinde 85.000 m2 'lik alan üzerinde bulunan, nar ve narenciye meyvelerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin en büyük meyve havzalarından birinin içerisinde, 17.000 m2 'lik kapalı alana sahiptir. Tesis bünyesinde üretim bölümünün yanı sıra, soğuk ve donmuş depolar da bulunmaktadır. Üretim Bölümü; Kırmızı meyveler, Narenciye, Çekirdek kurutma ve IQF (Donmuş Gıda) üretim hatlarından oluşmaktadır.

Mersin

Adana Havaalanına 60 km uzaklıkta, denizyolu taşımacılığı, lojistik ve serbest bölge açısından büyük bir öneme sahip olan Mersin Serbest Bölgesi içerisindedir ve 12.000 m2 kapalı alana sahiptir. Bu tesis; normal, soğuk, donmuş depolar ve üretim tesisleriyle, 30 kişilik uzman ve deneyimli kadrosuyla diğer üretim birimlerine lojistik, depolama, üretim ve gümrükleme hizmetlerinin yanında, bünyesinde bulundurduğu uluslararası standartlara sahip laboratuarı ile, şirketin bütününe kalite kontrol & ar-ge hizmeti vermektedir. Mersin’deki üretim tesisi, Mersin Serbest Bölgesinde ihracat sıralamasında ilk 3 şirket içerisinde yer almaktadır. Ortadoğu’nun en büyük limanı olan Mersin Limanına Serbest Bölgeden, koridor kapı ile bağlantısı vardır.